31 Mayıs 2013 Cuma

3D FİLM Hakkında Bilgiler


Dünya tarihinin muhtemelen en popüler  (bir zamanlar ) grubu olan , az önceki parantezden de anlayabileceğiniz gibi bozdu. Bozdu, bozdu, 'Artık bozmaz' dedik. Yine bozdu. Önünü alamadık, bozdu. Fakat 2012 sonu ya da 2013'de piyasaya çıkması beklenen yeni albümden herkes ümitli. Bunun sebebi de grup üyelerinin, 1991 yılında Metallica adıyla yayınlanan fakat 'Black Album' olarak bilinen efsane albüm gibi olacağını söylemeleri. Bu merakla beklediğimi albümle birlikte bir de 3D film sürprizi bizleri bekliyor.
Bildiğiniz gibi grup St. Anger albümünün aşamalarını 'Some Kind of Monster' isimli belgesele çekmişti. Bu belgeselde Lars ve James arasındaki kavgalar, 'nun gruba katılması ve grubun dağılmak üzereyken tabiri caizse 'direkten dönmesi' film edilmişti. Sonrasında da ortaya St. Anger çıktı. Yeni filmin de Some Kind of Monster'a benzer yapıda olması bekleniyor. Grubun 24 Ağustostaki Vancouver konseri de bu yüzden kayıt altına alınacak.
Grup üyelerinin finanse ettiği filmin ekibi Metallica'nın konserlerinde kimsenin giremediği alanlara, kayıt stüdyolarına kadar girebilecek. Filmin 20 milyon dolara mal olması bekleniyor.

Hiç yorum yok: